Beeldjes van papier mache

papiermache klei Hieronder vind je de beeldjes, flesvazen, bakjes en nog meer die gemaakt zijn van papiermache klei. De klei wordt heel erg hard en stevig. Alles wordt afgewerkt met vernis. Deze beelden zijn niet direct geschikt voor buiten.

Als een beeld een glazen binnenpot heeft kan er een plant in worden gezet. Het recept om zelf papiermache klei te maken vind je op dit blog.

Kattenbak van papiermache klei. Een grote staande kat met een bakje in zijn rug. Afgewerkt met rode verf en groene accenten. Bewerkt met vernis. Hoogte tot het topje van de staart 32,5 cm, breed 30,5 cm. Prijs 5 euro.

papiermache klei katpapiermache klei kat

Ik noem deze een Grumpie. Glazen pot met een mond, ogen en armen. Groen geverfd en gevernisd. Hoogte 9 cm. Doorsnede 7,5 cm. Prijs 5 euro.

papiermache klei grumpiepapiermache klei grumpie

Dit glazen potje met dierenkop en staart is gemaakt met papiermache klei. Groen geverfd en bewerkt met vernis. Hoogte 10,5 cm. Doorsnee pot 6 cm.

papiermache kleipapiermache klei

Een giraf met een glazen pot in zijn lijf. Geverfd met beige verf en bruine vlekken, Afgewerkt met vernis. Hoogte 39 cm. Doorsnee pot 7,5 cm. Prijs 5 euro.

papiermache kleipapiermache kleipapiermache klei



Reacties

Populaire posts van deze blog

Mouwloos vest haken

Raglantrui haken